Cildinizin sağlıklı ışıltısını ortaya çıkarın

0
The Body Shop’un Carrot serisi içeriği ve çevreye duyarlı ambalajlarıyla fark yaratıyor. Vegan içeriklerle hazırlanan Carrot cilt nemlendirici krem ve enerji verici yüz yıkama jeli, organik havuçlarla üretiliyor ve 72 saat süren nemlendirme sağlıyor.



The Body Shop’un Carrot serisi ciltleri derinlemesine temizliyor, nemlendiriyor ve ışıltı veriyor! Yıkama jeli ve nemlendirici krem olmak üzere iki üründen oluşan seri, yiyecek israfını azaltmak için organik tarımla elde edilmiş bozuk şekilli havuçlarla hazırlanıyor.

Antioksidan yönünden zengin ve kimyasallardan uzak yetişen havuçlar, yerel çiftliklerden alınıyor. Tamamı geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen ambalaja sahip Carrot serisi bu yönüyle de sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor.

Derinlemesine temizleyin

Carrot Enerji Verici Yüz Yıkama Jeli, cildi derinlemesine temizliyor, ferahlatıyor ve pürüzsüz bir his bırakıyor. Yüzde 93 doğal içerikle hazırlanan yüz yıkama jeli, ciltteki gözenekleri küçültüyor ve cildi kusursuzca temizliyor.

72 saat süren nem

Organik havuçlarla ve yüzde 97’si doğal içeriklerle üretilen Carrot Cilt Nemlendirici Krem, cildin ihtiyacı olan günlük nem ihtiyacını karşılıyor. 72 saat boyunca cildi nemli tutabilen krem sayesinde cilde ışıltı geliyor ve daha sağlıklı görünüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !