Cildinde Anında Sağlıklı Işıltı

0
Dünya’nın 1 numaralı yaşlanma karşıtı bakım markası “L’Oréal Paris Revitalift Ginseng Bakımı”, cilde anında sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor, dinlenmiş ve aydınlık bir görünüme kavuşturarak yorgunluk izlerine son veriyor.

L’Oréal Paris Revitalift Ginseng Bakımı Sağlıklı Işıltı, kırmızı ginseng özü ve pro-retinol formülü ile anında sağlıklı ışıltılı ve enerjik görünüme, dinlenmiş, daha aydınlık ve daha genç bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Kırmızı ginseng ve pro-retinol formülü ile Revitalift Ginseng Bakımı Sağlıklı Işıltı, yorgunluk görünümünü alarak cilt tonunu eşitliyor, cilde sağlıklı ışıltı veriyor ve enerjik bir görünüm kazandırıyor.

Revitalift Ginseng Bakımı anında sağlıklı bir ışıltı kazandırıp cildi daha genç gösterirken 7 günde gözle görülebilir sonuçlarla daha pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt, 4 haftada alın bölgesindeki kırışıklıklar, mimik çizgilerini ve kazayağı kırışıklıkları azalmış bir cilt görünümü sunuyor.

L’Oréal Paris’in anti-age uzmanlığı ile Revitalift Ginseng Bakımı, üstün formülü, kanıtlanmış etkisiyle kırışıklık görünümünü azaltıyor ve cildi sıkılaştırarak sarkmaları toparlıyor.

Cilde derinlemesine nüfuz ederek kırışıklıklara meydan okuyan, yorgunluk karşıtı Revitalift Ginseng Bakımı’nı her sabah yüz bölgesine dairesel hareketler ile uygulayabilirsiniz.

Tüm cilt tiplerine uygun Revitalift Ginseng Bakımı Sağlıklı Işıltı ile enerjik bir cilde kavuşun!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !