Hangi saça hangi serum.....

0
Saç bakımının en etkili ve en güçlü silahlarından olan saç serumları, saçın derinlemesine beslenmesini, güçlenmesini ve kökten uca onarılmasını sağlar. 

Özellikle, saç dökülmesi problemlerini hedefleyen, saç yoğunlaştırıcı etkili bakım serumları sayesinde saçlarınızın hiç olmadığı kadar bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Kérastase Türkiye Pazarlama ve Eğitim Müdürü Hande Aydın’dan saç serumları hakkında her şeyi öğrenmeye hazır mısınız?

Hande Aydın; “Bir kadının saçları onun kimliğini yansıtır. Bu yüzden Kérastase olağanüstü saçlar için her kadına özel bir bakım önerir, dolayısıyla tıpkı cilt bakımı gibi saç bakımı da kişilerin görünümü üzerinde son derece etkili ve önemlidir. Saç bakım ürünleri, saç derisinden saçların ucuna kadar bakım yaparken, doğru teşhis ve ürün kullanımı ile birlikte, potansiyel sorunların önlenmesini sağlar. Saç serumları ise, saç bakımının en etkili ürünlerinden olup, saçlarda yaşanan ve yaşanabilecek spesifik problemleri hedef alan ve düzelten konsantre ürünlerdir. Doğru yapılmış bir saç teşhisi ve düzenli kullanım ile saç serumları, gözlemlenen problemi önler ve saçlara çok daha sağlıklı ve güzel bir görünüm sağlar.”

Peki saç serumunu nasıl kullanmalıyız sorusuna cevap arıyorsanız, işte cevabı;

Hangi saça hangi serum…

Her saç sorununda ve tipinde kullanıma uygun saç bakım serumu vardır. Örneğin, saçları seyrek olanlar, yoğunlaştırıcı ; dökülme problemi yaşayanlar, dökülme karşıtı; saçlarını sık sık ısıyla şekillendiren, renklendirme işlemi uygulayan ve kırılma problemi yaşayanlar ise yapılandırıcı özellikteki saç serumlarını tercih etmeliler.

Saç bakım serumunu kullanma çeşitleri

Her saç serumunun, serumun amacına ve yapısına uygun kullanım şekilleri vardır. En iyi ve sağlıklı sonuçlar için saç serumlarının doğru kullanımı danışman kuaförlere veya uzmanlara sorulmalıdır. Örneğin, saç bakım serumlarını banyo sonrasında, şekillendirmeden önce havluyla nemi alınmış saça uygulayabileceğiniz gibi banyo öncesinde veya şekillendirme sonrasında kuru saça da uygulayabilirsiniz. Bazı saç serumları günlük kullanıma uygun olarak, kuru saça da uygulanabilir. Banyo öncesi uygulanan saç serumları, kuru ve yıkanmamış saça önerilen miktarda uygulanır ve bir havlu yardımıyla saç sarılarak bekletilir. Banyo sonrasında kullanılması önerilen saç serumları ise, saç banyosu ve kremini uygulayıp duruladıktan sonra, nemi havlu ile alınmış saça uygulanır ve durulamadan şekillendirmeye geçilir. Bunun yanında Kérastase ailesindeki birçok durulanmayan saç serumu ısıyla aktive olarak saçı koruduğundan her şekillendirme öncesi kullanılmasını tavsiye ederiz. Bunun dışında, saç derisindeki bazı spesifik problemler için önerdiğimiz etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış Aminexil ve Densifique gibi profesyonel saç bakım pazarında adı ile efsaneleşmiş ürün gruplarımız da mevcut.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe