Güneş lekelerinden kurtaracak çözüm

0
İçeriğinde zararlı kimyasallar olmayan Sinoz Leke Kremi, ciltte zamanla oluşmuş lekelerden yazın ortaya çıkan güneş çillerine, sivilcelerden siyah noktalara kadar ciltte oluşan renk tonu farklılıklarının görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Yaz aylarında güneş ışınlarının etkisiyle birlikte ciltte leke oluşumları başlıyor. Sinoz Leke Kremi; güneşten kaynaklı lekelerin, çillerin, sivilce lekelerinin, siyah noktaların, ağda ve epilasyon sonrası ciltte oluşan lekelerin gözle görülür bir biçimde kaybolmasına yardımcı oluyor.

İçerisinde çok sayıda bitki özü bulunan Sinoz Leke Kremi, ayrıca hamilelik ile birlikte oluşan lekelenmelere karşı da kullanılabiliyor. Özellikle ellerde oluşan yaşlılık lekelerinde ve ciltte oluşan renk tonu farklılıklarının görünümünü azaltmada Sinoz Leke Kremi ilk başvurulacak kurtarıcılardan biri.

Su teresi, atkestanesi ve papatyadan elde edilmiş, renk açıcı aktifler ve vitaminler içeren Sinoz Leke Kremi, olumsuz dış şartlar altında oluşan lekelere karşı deride pigmentlerin dengeli şekilde yayılmasını sağlayarak düzenliyor ve cilt renginin açılmasını sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !