Saç dökülmesine organik çözüm

0
Saçların uzamaması, çabuk kırılması ve sağlıksız bir görüntüye sahip olması pek çok kişiyi sıkıntıya sokan estetik sorunlarının başında geliyor. Organik Saç enjeksiyonu ise, soruna kök hücreli bir çözüm sağlıyor

Estetik International Sağlık Grubu bünyesinde yapılan Organik Saç Enjeksiyonu hakkında kurucu Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur açıklamalarda bulundu: " Saçlar da depresyona giriyor. Yeteri kadar iyi beslenmiyoruz, ayrıca saçlara çok fazla kuaför uygulamaları yapılıyor ve bu da daha fazla yıpranmasına neden oluyor. Oysaki saçlar estetik duruşun birincil yapılarından birisidir.

Dikkat çeker ve eğer bakımsızsa, sağlıklı değilse ve yıpranmışsa, bir o kadar da estetik dışı bir görüntü oluşturur. Bu sebeple saçları kökten beslemek gerekiyor. Kliniklerimizde yaptığımız Organik Saç enjeksiyonu ise, muazzam geri dönüşlerin alınmasını sağlıyor".

Saçlar için ikinci bir hayat

"Saçların eskisi gibi sağlığına kavuşmasını sağlamak için yağdan elde ettiğimiz kök hücrelerle bir enjeksiyon yapıyoruz. Hastanın bölgesel yağlanma alanından bir miktar yağ alınıyor ve bu kök hücreden zengin hale getirildikten sonra, saçlı deriye enjekte ediliyor. Kök hücre yaşadığımız yüzyılın en büyük başarısıdır ve en makul şekilde insanın kendi yağında bulunur. Bu şekliyle saç kökleri, kök hücrenin tüm avantajlarını anında hissediyor ve saçlar için ikinci bir hayat şansı tanıyor" ifadesinde bulunan Op. Dr. Bülent Cihantimur, Organik Saç enjeksiyonunun tam manasıyla hastanın kendi hücreleri kullanıldığı için "organik" kelimesini karşıladığını da belirtti.

Güçlenerek uzayan saçlar

Estetik International kliniklerine gelerek özellikle saçlarının güçsüzleştiğinden bahseden hastalarına Organik Saç enjeksiyonu yaptıklarını dile getiren Cihantimur ayrıca şunları söyledi:" Organik Saç enjeksiyonu en başta saçların güçlenmesine ve güçlenerek daha çabuk uzamasına vesile oluyor. Kök hücreden gelen avantajlarla saçların parladığını, dolgunlaştığını ve dahası çok daha sağlıklı bir hal aldığını gözlemliyoruz.

Saç dökülme sorununa da etkili bir çare olan Organik Saç enjeksiyonu ortalama 1 saat içerisinde tamamlanan ve günlük sosyal yaşantıyı etkilemeyen bir müdahale. Aldığımız geri dönüşler ise, son derece yüz güldürücü. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe