Tülin Şahin'den Özel Dokunuş

0
Arko Nem Canlandırıcı Bakım Kremi Serisi, ünlü top model Tülin Şahin tarafından yeniden tasarlandı!

Moda dünyasının sevilen ve ilgiyle takip edilen isimlerinin başında gelen ünlü top model Tülin Şahin, birbirinden renkli ve stil sahibi tasarımlarla Arko Nem Canlandırıcı Bakım Kremi Serisi için eğlenceli bir dünya tasarladı. Özellikle genç kızların raflarda gördüklerinde büyük ilgisini çekecek olan bu özel seri, kullanıcılarının ciltlerini ihtiyaç duydukları pürüzsüz ve yumuşak bir görünüme kavuşturmasının yanı sıra eğlenceli, modern ve ilgi çekici tasarımlarıyla da vazgeçilmez bakım ürünleri arasında yerini alacak.

Tülin Şahin, yeni tasarımlarıyla ilgili olarak; “Arko Nem Canlandırıcı bakım ürün ailesine renkli ve tarzı ile fark yaratan yepyeni tasarımlar yaptık. Arko Nem By Tülin Şahin Canlandırıcı Bakım Kremi Serisi, yalnızca cilt güzelliğimizin değil aynı zamanda tarzıyla da stilimizin vazgeçilmezi olacak” dedi.

Şahin, güzellik sırlarıyla ilgili olarak da kadınlara tavsiyelerde bulundu: “Giydiğim kıyafetleri güzel taşımamın bir sırrı var, o da cildimi her gün düzenli nemlendirerek sağlıklı görünmesini sağlamak. Unutmamalıyız ki en değerli giysimiz, cildimiz. Özellikle soğuk havalarda mutlaka cildimizi düzenli olarak nemlendirmeliyiz. Pul pul olmuş, mat ve sağlıksız bir cilt görünümünü hiç birimiz istemeyiz. Bir de meyve özleri yüzyıllardır kadınların güzellikleri için kullandıkları bir reçete. Mevyelerin canlandırıcı etkisiyle zenginleştirilen nemlendiricileri özellikle tercih edebilirsiniz.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !