'Swedish Spa' serisi , 2017 yılına damgasını vuruyor

0
Özellikle son yıllarda insanlar üzerindeki etkisi ve kullanımı günden güne artan SPA ve masajlar, yoğun iş temposu ve şehir karmaşasında, küçük bir kaçamak… Oriflame “Swedish Spa” serisi , 2017 yılına damgasını vuruyor.

Swedish Spa; hava, su, ateş ve topraktan ilham alan bir koleksiyon. İçeriğindeki Hydracare+ vitamini ile cildinizi besleyen Swedish Spa ürünleriyle İsveç geleneği spa keyfini evde yaşayın, kendinizi şımartın.

Uzmanlar, tüm vücuda veya bölgesel olarak İsveç masajı uygulanması ile dolaşım hızında artışın oluştuğunu, bu sayede doku ve hücrelerde canlanma olduğu ve dolaşımın düzenlendiğini kanıtlamışlardır. Peki, İsveç masajını evde uygulamaya hazır mısınız?

İsveç’in doğadan ilham alan, yenilikçi güzellik ürünlerinden oluşan geniş ürün gamı ile Oriflame, evde kendinize zaman ayırmanız için Spa ürünleriyle dikkat çekiyor. Swedish Spa serisinin arındırıcı sabunu, vücut arındırıcısı ve eldiven kese vitamin ve mineraller açısından zengin içeriğiyle cildinize enerji verir.

Swedish Spa Arındırıcı Sabun; Özel dokusuyla masaj etkisi yaratan ve temizleyen arındırıcı sabun 12.50 Tl yerine Ocak ayına özel 8,90TL

Eldiven kese; Arındırıcı sabun ile birlikte kullanıldığınızda daha fazla etki gösterir. 4.90 TL

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !