Cildiniz neme doysun

0
Soğuk havalarda cildimiz nemini kaybedip tahriş olabiliyor. Bu problemi önlemenin yolu cildi nemlendirirken yenileyen ürünlerden geçiyor. COSMED kuruluk sorunu yaşayan ciltlere Day-to-Day Vanilyalı Nem Maskesi ve Soft El Bakım Kremi ile çözüm sunuyor.

Bugünlerde pek çoğumuz soğuk hava, klimalar, rüzgar gibi birçok etken nedeniyle ve soğuk hava nedeniyle nem problemi yaşıyoruz. Cildimiz kuruyup hassaslaşıyor, kimi zaman tahriş olup çatlıyor. İşte tam da bu nedenle cildimiz biraz daha fazla özen istiyor. “Sağlıklı bakım herkesin hakkı” mottosuyla yola çıkan COSMED, cildinize sadece ihtiyaç duyduğu nemi sağlamakla kalmıyor, cildin yenilenmesine ve beslenmesine de destek oluyor.

Uzun süreli nem için

COSMED Day-to-Day Vanilyalı Nem Maskesi ile cilde acil nem takviyesi yapıyor. Ürün, zengin içeriğinde özel yöntemlerle elde edilerek zengin aromatik yapısı korunan yoğun nemlendirici özelliğe sahip “bourbon” ve “tahitian” vanilyaları, 200 Tiare çiçeğinin hindistan cevizi yağında bekletilmesiyle elde edilen besleyici ve kalıcı nem kaynağı Monoi yağının yanı sıra cilde elastikiyet kazandıran, cilt tonunun dengelenmesine yardımcı Shea yağı barındırıyor. Bu zengin bitkisel içerik sayesinde cilt nemleniyor, besleniyor ve parlaklık kazanıyor.

Eller için yoğun bakım

COSMED Soft El Bakım Kremi, kuruyan ve çatlayan ellerin nemlendirilmesine ve yenilenmesine yardımcı oluyor. İçeriğindeki aloe vera ile cildi dış etkenlere karşı koruyan ve tahrişi önleyen Soft El Bakım Kremi, E vitamini ve D-panthenol ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildin nem kapasitesini de artırıyor. Shea yağı ve Baobab yağıyla cilt yenilenmesini destekleyen krem, cilde pürüzsüzlük ve elastikiyet kazandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !