Kesintisiz ve Uzun Süreli Pürüzsüzlük

0
Philips Lumea Advanced, ekstra uzun kablosu ile kesintisiz güç sunarken, istenmeyen tüylerde %80’e varan azalma sağlıyor.

Kadınların en büyük sorunlarından biri olan tüy problemi, Philips’in güzellik salonlarından ev rahatlığına taşıdığı IPL teknolojisi (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) ile sorun olmaktan çıkıyor.

Ekstra uzun kablosuyla kullanım kolaylığı sağlayan Philips Lumea Advanced, kullanıcılarına kesintisiz güç sunuyor. Bacak gibi geniş bölgelerde 4 cm²’lik geniş penceresi ile hız kazandıran Lumea Advanced, 250 bin’den fazla ışık atışı ile etkili bir uygulamaya imkan tanıyor.

Baştan aşağıda pürüzsüzlük deneyimi

Philips Lumea Advanced, bacak, koltuk altı, bikini bölgesi, karın ve kol gibi geniş alanlara imkan tanıyan başlığı ile tüylerde % 80’e varan azalma sağlıyor. Lumea Advance ayrıca yüz için hazırlanan özel ataçmanı ile çene, dudak üstü, favoriler gibi ekstra hassasiyet gerektiren bölgeler ile birlikte tam anlamıyla baştan aşağıya pürüzsüz bir cilde ulaşmayı mümkün kılıyor.

Kaydırarak Uygulama Modu ile daha rahat ve sürekli uygulama sağlayan Lumea Advanced, zaman kaybının da önüne geçiyor.

Cilt dostu teknoloji…

Beş farklı ışık enerji seviyesi bulunan Philips Lumea Advanced, birçok cilt tipine uygum sağlarken, ‘cilt tonu sensörü’ ile de fark yaratıyor.

Her seans başında ve seans sırasında zaman zaman uygulama yapılan cildin tonunu kontrol imkanı sağlayan cilt tonu sensörü, ürünün kullanılamayacağı bir alan tespit ettiğinde uygulamayı otomatik olarak durdurarak kullanıcılarını uyarıyor.

Tüy sorununa etkili çözüm

Tüy köklerinde yumuşak atışlar ile uzayan tüy miktarını zaman içinde azaltan Philips Lumea Advanced, düzenli uygulama ile tüylerden büyük ölçüde arınmış, pürüzsüz bir cilt vaat ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !