Lazer epilasyon zamanı

0
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için en etkili ve çağdaş yöntem olan lazer epilasyon teknolojilerine, mevsim itibariyle talepler artıyor

Estetik International Sağlık Grubu, plastik, estetik cerrahi prosedürleri, medikal ve güzellik uygulamalarını yaptığı 4 ayrı il ve 7 farklı merkezde, lazer epilasyon hizmeti de veriyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da bulunan kliniklerin hepsinde lazer epilasyonla istenmeyen tüylere kalıcı ve sağlıklı bir çözüm üreten Estetik International lazer epilasyon uzmanları, yazın bitmesi ve güneş ışınlarının etkisinin kaybolmaya başladığı şu günler için uygulamanın rahatlıkla yapılabileceğini açıkladılar.

Kişiye özel program yapılmalı

Bedenin değişik yerlerindeki farklı tip tüylenmeler için, kişiye özel lazer epilasyon çözümlerinin belirlenmesi gerektiği söyleyen Estetik International lazer epilasyon uzmanları şu ifadeyi kullandılar: “ İstenmeyen tüyler için en sağlıklı ve en modern yöntem, lazer epilasyon teknolojileridir. Özellikle kurumumuzda hijyenik standartlara duyulan titizlik ve bünyemizdeki son teknoloji cihazlar, tercih edilmemize vesile oluyor. İstenmeyen tüylerinden kurtulmak için kliniklerimize gelen herkese, kişiye özel programlanmış bir lazer epilasyon çizelgesi oluşturulur. Kişiye özel program, kıl, cilt ve epilasyonun hangi bölgeye uygulanacağı analizi yapıldıktan sonra belirlenir. Bu şekilde kişiye özel yaklaşımla ancak başarılı ve kalıcı bir çözüm elde edilebilir”.


Erkeklerden çok talep var

Estetik International Sağlık Grubu lazer epilasyon uzmanlarının ifadesine göre, erkeklerin son 2 senedir istenmeyen tüyler için lazer epilasyona taleplerinin arttığı doğrultusunda: “ Artık erkekler özellikle sırt, göbek ve boyun bölgelerindeki aşırı yoğun kıllanmayı tercih etmiyorlar. Yoğun iş yaşamları içerisinde en azından hafta sonları 1 er saatlerini ayırarak bu problemden kurtulmaları mümkün. Sonbahar mevsiminde başlayıp, ilk bahara kadar alacakları seanslarla, diledikleri görünüme ve hijyenik şartlara kavuşabiliyorlar”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe