Liposuction sonrası yaşanan hayal kırıklığı!

0
Geleneksel yöntemlerle yapılan Liposuction operasyonlarından bir süre sonra genelde yağ alınan dokuda çökmeler, çukurluklar ve deride sarkmalar oluşmakta. 

Türkiye’de ilk defa Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alpaslan Topçu tarafından uygulanan yeni yöntem geliştirilmiş Lazer Liposuction uygulamasında ise yağlar yoğun bir şekilde parçalanırken aynı zamanda ciltte sıkılaşma ve cilt kalitesinde artış sağlanıyor ve böylece vücutta kusursuz bir görüntü oluşuyor.

Dünyada en çok yapılan estetik cerrahi uygulamalar arasında Liposuction ameliyatları ikinci sırada yer alıyor. Fakat operasyonun ardından genellikle bazı sıkıntılar yaşanıyor. Farklı yöntemler uygulanarak yapılan bu ameliyatta en etkili sonucu ise yeni teknolojik Lazer Liposuction veriyor.

Geleneksel Liposuction Ameliyatları Sonrası Oluşan Çökme, Dalgalanma ve Deride Sarkmalara Son!
Türkiye’de ilk defa yeni yöntem Lazer Liposuction ‘ı uygulayan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alpaslan Topçu, bu yöntemin diğerlerine göre günümüzdeki en etkili vücut şekillendirme yöntemi olduğunu belirterek konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Op. Dr. Topçu, geleneksel liposuction uygulamaları sonrası oluşan dalgalanmaların, çökmelerin ve ciltte sarkmaların geliştirilmiş yeni yöntem Lazer Liposaction ile ortadan kalktığını açıkladı. Dr. Topçu; Yeni Yöntem Lazer Liposaction ‘ın en büyük özelliğinin cildin sıkılaşmasını ve cilt kalitesinin artmasını sağladığını söyledi.

Ciltte Sıkılaşma Etkisi ile Kusursuz Bir Görünüm
Op. Dr. Alpaslan Topçu; daha etkili sonuçlar almak için Lazer Liposaction uygulamasının kış aylarında yapılmasını tavsiye etti. Op. Dr. Topçu; “ Yeni Dönem Lazer Liposuction’un diğer liposuction yöntemlerine göre en önemli üstünlüğü klinik ve deneysel olarak yayınlarla ispatlanmış cilt sıkılaştırma etkisidir. Böylece Liposuction sonrası en çok korkulan yan etkilerden; cilt dalgalanmaları, çökmeler ve ciltte sarkma bu yöntemle en aza indirilmiş, cildin kalitesinde artma sağlandığı ispatlanmıştır” dedi.

Yeni Teknoloji Lazer Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanıyor?
Yeni Dönem Teknoloji ürünü olan Plus Lazer Liposuction yönteminin özellikle çok fazla yağ tutan kalça, bel, baldır, bacak, kol ve yüz bölgelerine uygulandığını söyleyen Op. Dr. Alpaslan Topçu, selülit ve lokal yağlanmaların görüldüğü her bölgede uygulama imkanının da olduğunu belirtti. Topçu, Yeni Dönem Lazer Liposuction’un farkını şöyle özetledi: “Liposuction vücut kusurlarını düzeltebilir, kişinin kendine güvenini arttırabilir. Lazer Liposuction için ideal hastalar; boy/kilo oranı ideale yakın fakat belli vücut bölgelerinde aşırı yağ kitleleri olan hastalardır. Yeni Dönem Lazer liposuction ile deride yapılan sıkılaştırma uygulaması sonrası toparlanma daha erken ve daha fazla olmaktadır” dedi.

Vücudunuzu Şekillendirmek İçin Hafta Sonunuzu Ayırmanız Yeterli!
Op. Dr. Alpaslan Topçu, klasik liposuction uygulamaları sonrası korse kullanım süresinin 4-6 hafta olduğunu, Yeni Yöntem Lazer liposuction sonrası korse kullanım süresinin ise 2 haftaya kadar düştüğünü söyledi. Operasyon sonrası hastaların, 1 ilâ 3 gün arasında normal günlük aktivitelerine dönebildiğini belirtti. Ancak yoğun aktivitelerin (koşma, tenis, aerobik gibi) yapılabilmesi için şişliklerin geçmesinin ve dokuların oturmasının beklenmesini gerektiğini vurguladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe