Fahriye Evcen’in duru güzelliğinin kaynağı bebek gibi cildi

0
Dünyanın lider kozmetik markaları arasında yer alan L’Oréal Paris’in yeni Mucizevi Yağ Besleyici Yüz Bakım Ailesi; duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken L’Oréal Paris güzellik elçisi Fahriye Evcen’in katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında tanıtıldı.

L’Oréal Paris’in güzellik elçisi Fahriye Evcen ışıl ışıl ve yumuşacık, bebek gibi bir cildi mümkün kılan Mucizevi Yağ Besleyici Yüz Bakım ailesi ile ilgili: “Sizlerin karşısına yeniden Paris’in güzellik elçisi olarak çıkıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Bence güzellik, kendinizi en sade halinizde bile güzel hissedebilmekten geçiyor. Bunun için de güzel bir cilde sahip olmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Sabah kalkıp aynaya ilk baktığınızda ışıl ışıl bir cildiniz olduğunu görmenin verdiği özgüven ve keyif bambaşka. Güzel ve bebek gibi bir cildin doğuştan bir şans olduğunu veya ulaşmak için çok çaba sarf edilmesi gerektiğini düşünülebilirsiniz, ama aslında yapacağınız ufak şeyler büyük fark yaratıyor. Örneğin bence mutluluk cildi güzelleştiriyor. Sizi mutlu eden şeyleri daha çok yaparsanız, daha çok içten gülerseniz bunun cildinize de yansıdığına inanıyorum. Güzel bir cilt için bol bol su içmek de önemli. Benim ışıl ışıl yumuşacık bir cilt için son sırrım cildimi derinlemesine beslemek; bunun için ise değerli yağların gücünden yararlanıyorum, L’oreal Paris Mucizevi Yüz Bakım Yağı’nı kullanıyorum. Sabahları sadece birkaç damlası ile cildim ışıl ışıl oluyor, akşamları ise cildime masaj yaparak uyguluyorum ve cildimi rahatlatıyorum.

Üstelik o kadar güzel kokuyor ki, cildime uygularken büyük keyif alıyorum. Yağlar sayesinde cildimi o kadar yumuşak ve ışıl ışıl hissediyorum ki son olarak gerçekleştirdiğimiz reklam filminde de cildime her hangi bir makyaj uygulanması yapmak istemedim. Böylece tamamen doğal görünümlü bir çekim gerçekleştirmiş olduk” dedi.

L’Oréal Türkiye Pazarlama Müdürü Sn. Zeynep Öztürk lansman kapsamında gerçekleştirdiği konuşmasında; “Bebek gibi güzel bir cilde ulaşmak için zamanı geri almaya gerek yok. Cildi her gün ona özel ürünler ile besleyerek güzelleştirebilir ve hayalinizdeki bebek gibi cilde sahip olabilirsiniz. Biz de bu yüzden cildi derinlemesine besleyen özel L’oreal Paris Mucizevi Yağ Ailesini lanse ettik.

Mucizevi Yüz Bakım Yağı %98 doğal içeriği ile cilt için farklı özellikleri olan 10 yağ içeriyor.
Örneğin lavanta yağı cilde ışıltı verirken, gül yağı cildi yumuşatıyor. Işıl ışıl yumuşacık bebek gibi bir cildi mümkün kılan bu ürünümüzü de bebek gibi bir cilde sahip Fahriye Evcen ile tanıtmaya karar verdik. Yaklaşık iki yıldır L’Oréal Paris’in güzellik elçisi olmasından mutluluk ve gurur duyduğumuz Fahriye Evcen ile farklı kategorilerde birçok projemizi hayata geçirdik.

Mucizevi Yağ Besleyici Yüz Bakım ailesi için cilt segmentinde ilk kez gerçekleştirdiğimiz işbirliğimiz ve devamındaki projelerimiz ile çok güzel işlere ve sonuçlara imza atacağımızdan eminim” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe