Saç Dökülmesine Karşı Yaş Maya Maskesi

0
Yaz aylarının, sıcak, keyifli ama bir o kadar da cilt ve saçı yoran kuru günleri bitti. Saçlarımızın eski dolgunluğuna kavuşması ve yazın etkisiyle dökülenlerin yerine yeni köklerin çıkması için Liva Estetik CEO’su ve Saç Uzmanı Özgür Demir’in 2 tane pratik önerisi var. 

Saç ve sakal bölgesindeki yıpranmış kökler için yaş maya maskesini öneren Özgür Demir, tek seanslık mezoterapiyle desteklenecek olan bu kür programıyla 1 yıl saçlarınızı garantiye alacağınızı belirtiyor.

Saçlarımızı yeniden canlandırmak, dolgun bir görünüme kavuşmasını sağlamak için kolay uygulanan önerilerde bulunan Liva Estetik CEO’su Özgür Demir, yaş maya maskesiyle dökülmelerin önleneceğini belirtiyor. Mayanın fermante etkisi ve B vitamin açısından zengin olmasından dolayı saçları koruduğunu belirten Özgür Demir, bu dönemde yapılacak saç maskesiyle profesyonel tedavilere destek olunacağını vurguluyor.

B vitamininden zengin olan yaş maya, içerdiği vitamin ve minarellerin sebebiyle saçları koruyor ve doğal bir şekilde uzamasına da katkıda bulunuyor. İçeriğindeki B5 vitamini saç sağlığı konusunda önemli bir yeri olan keratinin oluşumuna yardımcı oluyor. Çinko yönünden zengin badem yağının da yer aldığı bu maskede, diğer önemli bir besin ise avokado yağı. Saç kökleri üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturan ve saçın nemini koruyan avokado yağı, kolay emilme özelliğiyle maskenin etkisini hemen görmenize de yardımcı olur. Özgür Demir, ‘Özellikle kuru saçlarda avokado yağının etkisini hemen hissedersiniz. İçerdiği antioksidanlar saç dökülmesini engellediği gibi saçları anında parlatır ve dolgunlaştırır’ derken bu maskenin iyi sonuç alınan maskeler arasında yer aldığını vurguluyor.

Yaş Maya Maskesinin Malzemeleri

• ½ paket yaş maya
• 1 çorba kaşığı ılık süt
• 1 yemek kaşığı badem yağı
• 1yemek kaşığı avocado yağı

Uygulama Aşaması

Yaş maya, sütle birlikte üzerinde hiç bir pürüz kalmayacak şekilde ezilir. Avokado yağı ve badem yağı maskenin içine katılarak eşit bir şekilde dağılıncaya kadar karıştırılır. Saçın her tarafına yedirilir. Saç daha sonra streç filmle kapatılarak, 1 saat beklenir. Sürenin sonunda mümkünse doğal bir sabunla yıkanarak durulanır.

Profesyonel Tedavilerle Dökülmeyi Durdurun!

‘Saç Mezoterapisi, saçın ihtiyacı olan vitaminlerin, minarellerin, proteinlerin, saçlı deri içine çok ince iğnelerle enjekte edilmesidir’ diyen Liva Ceo’su Özgür Demir, merkezlerinde uygulanan bu yöntemde, saçta seyrelme riski taşıyan kişilerin acısız bir yöntemle saçlarını canlandırma ve dökülmeyi engellediklerini belirtiyor. Kökleri besleyen vitaminlerin, kan dolaşımını arttırıcı ilaçların özel iğnelerle kıl köklerine verilmesiyle yapılan bu işlem, kellik riskine karşı Liva’da uygulanan alternatif yöntemler arasında yer alıyor. Maske uygulamasının mezoterapiyle desteklendiği taktirde çok başarılı sonuçlara ulaşalacağını belirten Demir, özellikle kış aylarının bu uygulamalar için en ideal dönem olduğunu söylüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !