Eşiniz ya da sevgiliniz hasta mı?

0
Sanki biri ölümü kulaklarına fısıldıyormuş gibi davranır. Bu durum çok sinir bozucudur fakat aşağıdaki önerilerimizle hasta bir erkekle başa çıkmanız daha kolay olabilir...

İlişkilerin inişleri ve çıkışları vardır.  Erkeğinizin hastalığı da bu inişlerden biridir. Erkeklerin doğasında olan şevkat ve ilgi görme istekleri, hastalandıklarında çoğu zaman çekilmez oluyor. Çok sık hasta olmuyorlar fakat hasta oldukları zaman bu döenm bir ömre bedel sürüyor. Bu dönemde nasıl davrandığınız çok önemlidir. İşte o hastayken yapmanız gereken 4 öneri...

Hazırlıklı olun!
İlişkiniz için gösterebileceğiniz en iyi tavır hazırlıklı olmanızdır. Hasta bir erkeğin karşısında hazır olmak demek, hemen bir tavuk suyuna çorba yapmak demektir.

Empati kurun!
Erkeğinizin yerine kendinizi koyun. Hasta olduğunuzu düşünün siz nasıl hissederdiniz? Tabiiki de bir kadın hiçbir zaman bir erkeğin yattığı kadar yatma ve nazlanma lüksüne sahip değildir. Erkekler çok az hasta olduklarından böyle zamanlarda öleceklermiş gibi hissederler. İlişkinizin bu noktasında empati kurmanız çok önemli. Onun için ne kadar üzüldüğünüzü, iyileşmesini ne kadar çok istediğinizi söyleyin.

Onu şımartın!
Erkekler özellikle bu günlerde yaptıklarınızı ömürleri boyunca unutmazlar. Onunla ne kadar ilgilendiğiniz, neden onun yanında olduğunuzu gösterir. Şimdi onu şımartıp, fazladan ilgi gösterme zamanı. Evde hazırladığınız tavuk suyuna çorbayı tepsiyle yanına götürün. Kalın battaniyeler ve yumuşak yastıklarla rahat etmesini sağlayın. Bu onun daha çabuk iyileşmesine yardımcı olacaktır.

Duymazdan gelin!
Normalde erkeklerin söylediklerini duymazdan gelin demek çok saçmadır. Fakat böyle zamanlarda yapmanız gereken tam da bu. Erkekler hasta olduklarında sürekli mızmızlanırlar. Rahatsız olduğu her şeyi bir çırpıda söylemeye müsaitlerdir. Şimdi saçlarınızı açarak kulaklarınızı biraz kapatın ve onu hastalığı geçene kadar duymazdan gelin.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe